Woondecoratie

Woonaccessoires zoals kandelaars zijn onmisbaar in ieder een interieur. Ze bepalen immers de sfeer in huis. Een unieke kaarsenstandaard of kandelaar zal gedurende geen enkel seizoen misstaan. Zet daarom een stijlvolle kandelaar op je salontafel, dressoir of in de vensterbank en maak er zo een bijzonder plekje van. 


Unieke kandelaar van Leeff

Kaarsen branden was nog nooit zo'n feestje als in deze Lantern Lucas van Leeff. Door de mooie linnen/jute stof doorlaat de lantaarn kaarslicht en zorg je gegarandeerd voor een sfeervolle setting met je dierbaren. Door de glazen houder in de lantaarn kun je er veilig een groot waxinelichtje of stompkaars in branden. Niet alleen mooi voor jezelf, maar ook perfect om cadeau te doen door de mooie giftdoos waarin hij is verpakt.

 

Over Leeff

Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert producten die verrassen en inspireren. Die net even anders zijn en ons een glimlach of een warm gevoel bezorgen. Wij van Leeff hebben passie voor het leven. Een leven wat zich vooral in ons huis afspeelt, in een omgeving waarin we ons thuis voelen. Daar ontsnappen we aan de drukte van iedere dag en genieten we met familie en vrienden van bijzondere momenten. Leeff wil bijdragen aan deze momenten met originele en verrassende producten voor in huis die ons leven verrijken.